Archiv pro školní rok 2020-2021


30.6. 2021 Markéta Ellis
Školní výlet sedmiček

   24. 6. jely třídy 7.A a 7.B na školní výlet do Sportovně relaxačního areálu v Hluboké nad Vltavou. Je to velmi pěkné místo, kde jsme se bavili celé dopoledne i velkou část odpoledne. Většinou by člověk nechtěl strávit tolik času na jednom místě, ale díky atrakcím to v tomto případě nebyl problém.


30.6. 2021 Mgr. Pavlína Ellis
Výlet Hluboká nad Vltavou

Dne 22. 6. se žáci osmých ročníků společně s 9. B vydali na výlet do Sportovně relaxačního areálu v Hluboké nad Vltavou. Většina z nás se rozhodla jít do lanového centra a pokořit svůj strach z osmimetrové výšky. Ti nesmělí se raději drželi při zemi a šli si zahrát minigolf nebo si zaskákat na nafukovacích trampolínách.


23.6. 2021 Mgr. A. Segizbaeva
Suchdolští žáci na mistrovství Evropy

Dne 21. 6. 2021 jsme se zúčastnili (žáci 6. A a 6. B) jedinečné sportovní události v softballovém areálu Shark’s Bay v Ledenicích, kde se konalo 15. mistroství Evropy mužů v softballe.


7.6. 2021 Mgr. Petra Kopecká
Geopark v areálu školy

V loňském školním roce jsme započali myšlenku založit geopark, který by sloužil k praktickému doplnění teoretických znalostí výuky mineralogie, petrologie a geologie. Geopark jsme mohli vybudovat díky poskytnutým financím zřizovatele školy a také díky vstřícnosti ředitelů kamenolomů a firem, které jsme oslovili.


14.5. 2021 Mgr. Petra Kopecká
Švédsko v podání Anežky Hamerníkové

Při hodině zeměpisu se jednoho referátu ujala Anežka H. (8.A), která vytvořila nejen perfektní prezentaci pro online výuku, ale vytvořila doma i plakát z fotografií a zážitků, které sama prožila s rodinou na dovolené ve Švédsku.


25.4. 2021 Mgr. A. Segizbaeva
Pozvi zvíře na oběd

Ráda bych Vás chtěla informovat o akci, na které jsme se společně domluvili se žáky 5.B na online hodině přírodovědy. Tato doba není, nebyla a nejspíš ani nebude lehká pro nikoho z nás, pro všechny je to dlouhé a náročné, a proto mě napadlo přispět malou dávkou pro někoho, kdo bohužel nemůže nijak vyslovit svůj názor či přispět do vínku.


23.4. 2021 Mgr. Karel Divoký
Fyzikální pokusy při domácí výuce v 7 třídě

Na distanční výuce jsme s malou přestávkou od loňského října. Při hodinách fyziky to pro nás znamená, že nemůžeme plně využívat pokusů, které bychom zkoušeli ve škole. Žáci 7. třídy si proto zkoušejí fyzikální pokusy doma.


23.4. 2021 Mgr. Petra Kopecká
DEN ZEMĚ – VYHODNOCENÍ

Ráda bych touto cestou vyhodnotila práce žáků naší školy (2.st.), kteří se dobrovolně věnovali Dni Země. Celkem mi přišlo 8 prací s různými tématy a různě zpracované. Všechny práce mne zaujaly, ať už grafickým zpracováním, tak vlastním tématem.


16.4. 2021
Ponožková výzva žáků 6. A během distanční výuky

Ponožková výzva se každoročně koná 21. března a spojuje se se Světovým dnem Downova syndromu.